Despre noi

MAGYAR BRANDS

Top 200

Conform unui vechi proverb chinezesc, o calatorie de o mie de mile incepe cu un singur pas. In cazul povestii de succes a companiei UNIX Auto, aceasta poate fi acum transferat la milioane de kilometri si un progres cu pedala de acceleratie la podea. La fel ca majoritatea povestilor mari, si povestea noastra incepe intr-o tara mica, in capitala careia, in 1994, se construieste sediul UNIX, dupa care la scurt timp, a fost dezvoltat si programul Trade-Line, un software propriu de cautare piese auto, care este baza succesului in afaceri al companiei. In zilele noastre UNIX achizitioneaza piese de la peste 300 de furnizori din intreaga lume, ceea ce inseamna 500.000 de articole diferite.

Intr-o zi medie, depozitul central cu o suprafata de 15.000 m2 si un stoc de 5 milioane de piese aproape 100.000 de piese sunt miscate.

Programul nostru propriu de cautare, identificare si comenzi piese (TradeLine®), care are deja peste zece mii de utilizatori zilnici, este in continua dezvoltare pentru a raspunde cat mai la zi la cerintele clientilor nostri. a Comenzile personal sau plasate prin terminal sunt completate de WebShop-ul UNIX Auto.

Calitatea gamelor de produse comercializate care se extinde rapid este asigurata de garantia UNIX. Desigur, pentru marci precum Gates, Ruville, Brembo, Contitech, Sachs, Monroe, Mann Filter, Meyle, KYB, Bosal, Bosch, Castrol, Valeo, Ferodo, SKF, A.Z. Meisterteile, numele în sine este o garantie.

69 de filiale in Ungaria, 32 in Romania si 4 in Slovacia asigura acoperirea completa a regiunii. De aici, pe langa livrarile din ora in ora a comenzilor locale, angajatii instruiti in cadrul Academiei UNIX, care sustin filozofia de afaceri conform careia principalul succes al companiei este un mecanic sau un revanzator de piese multumit zilnic pornesc de doua ori pe rute sa efectueze livrari pe distante mai mari.

Garantam aceleasi servicii de inalta calitate in trei tari, in peste 100 de locatii, cu 26 de reprezentanti regionali si o flota de peste 700 de autovehicule. In acest fel, partenerii nostri din toate cele trei tari beneficiaza de servicii logistice de inalta calitate. Reprezentantii nostri zonali efectueaza aproximativ 5.000 de vizite la clienti pe luna, iar flota acopera aproximativ 80.000 de kilometri pe zi, astfel incat in ??mod stafeta ar putea chiar sa faca inconjurul pamantului de doua ori pe zi.

Reteaua Service Partener UNIX Auto are deja 37 de parteneri in Ungaria, si am inceput dezvoltarea retelei Service Partener si in Romania.

Din 2005, compania a fost aleasa ca membru al grupului german ATR, ai carui membri includ cei mai mari distribuitori de piese din Europa, si unde admiterea este posibila doar pe baza de invitatie, iar compania noastra este castigatoarea de trei ori a premiilor Superbrands si Magyar Brands. Cifra de afaceri a companiei este in crestere dinamica. Cresterea cifrei de afaceri din 2011 pana in 2012 a depasit 24%, ceea ce este un rezultat remarcabil in regiune.

Fondata in 1990 de d-nul Zombori Antal, compania s-a transformat acum intr-o intreprindere multinationala cu peste 1.600 de angajati, care organizeaza in mod constant intalniri cu clien?ii, vizite la fabrici si cursuri de formare profesionala pentru partenerii sai. Publica lunar revista Infomix si si-a lansat cu succes programul de Card Partener. Dar, pe langa toate acestea, isi asuma si responsabilitatea pentru un viitor si o dezvoltare sanatoasa si sustine mai multe initiative care vizeaza o viata sanatoasa si crearea unui mediu armonios.

Sursa: www.magyarbrands.hu

Comenzi rapide

General
Navigare
/
/
/
Revenire
Esc
Inchidere ferestre
Esc
Cautari rapide
Ctrl
F
/
F2
Cautare masina
Alt
A
Cautare camioane
Alt
T
Cutare motocicleta
Alt
M
Produse independente de tip
F10
Vehicule salvate
Alt
P
Precedente
Alt
E
Cos cumparaturi
Alt
C
/
Alt
F5
Webshop pagina principala
Ctrl
Acasa
Navigare meniu Webshop
Ctrl
Navigare antet
Ctrl
Cautare serie sasiu [VIN]
Alt
V
Oferta piese originale
Alt
G
Comenzi rapide
F1
Buton Hint
Alt
F1
Cautare autovehicul
Selectare autovehicul
Categorii
Lista de produse
Cos cumparaturi
Cautare serie sasiu [VIN]
Solicitare oferta piese originale
Selectare
Enter
Enter
/
Cautare
Tastare
Selectare
Space
Deschidere grupa
Enter
Enter
/
Space
/
Alti producatori
Alt
S
Alte modele
Alt
S
Selectare
Enter
Enter
/
Cautare
Tastare
Date detaliate
F8
Tractare auto
F2
Schimbare modalitate de vizualizare
Alt
N
Ordoneaza dupa
Alt
R
Tractare auto
Alt
F2
Selectare
Enter
Enter
Cautare
Tastare
Selectare
Space
Ascunderea categoriilor independente de tip
Alt
F10
Selectare si continuare
Enter
Schimbare intre grupuri
/
Adaugati in cos
Enter
Enter
Cautare
Tastare
Caracteristici
F8
Fisa tehnica produs
F7
Produse conexe
Alt
K
Introducere in favorite
Alt
F2
Schimbare modalitate de vizualizare
Alt
N
Ordoneaza dupa
Alt
R
Mai multe detalii
Alt
+
Mai putine detalii
Alt
-
Selectare filtru
Space
Marire cantitate
+
Micsorare cantitate
-
Observatii
Tastare
Selectare Card Flota
Alt
F
Iesiti din campul de introducere
Esc
Pornire functie
Alt
V
Selectare
Enter
Enter
Date autovehicul
F8
Filtrare
1-9
Traducere
Alt
F
Cautare
Tastare
Pornire functie
Alt
F11
Selectare
Enter
Enter
Oferta noua
Insert
Atasament date antet
F3
Date antet
F4
Copiere oferta de pret
Ctrl
Insert
Observatii date antet
Alt
F2
Modificare perioada
Alt
F10
Printare oferta
Ctrl
P
Salvare in fereastra de solicitare oferta de pret
Ctrl
Enter
Enter
Pagina pozitii modificare cantitate
+
-
Pagina pozitii observatii
Alt
F2
Pagina pozitii comanda
Alt
R
Pagina pozitii atasament
F3
Pagina pozitii discount
Ctrl
K