„Compania anului in Ungaria”

Cariere

Peste 15 milioane de piese in stoc, peste 200.000 de produse miscate zilnic, o flota de peste 2.000 de vehicule care din doua in doua ore ocoleste Pamantul.

Redare
Film de prezentare

In semn de recunoastere pentru multi ani de functionare cu succes si pentru munca perseverenta efectuata, in anul 2016, compania UNIX Autó Kft. a primit titlul de Compania Anului in Ungaria.

"Este la fel, ca in manualul antreprenorilor maghiari, basmul cu zane. La schimbarea regimului se infiinteaza o companie cu deschidere catre Europa. Compania maghiara - UNIX Auto Kft. - devine un partener de incredere al multor companii, intreprinderi internationale."

LAKATOS PÉTER,
Director Executiv Videoton si Vicepresedinte al Asociatiei Nationale a Angajatorilor si Producatorilor

In ce domeniu doriti sa va angajati?

Centrul Logistic este situat pe o suprafata de 24.000 m2, unde dispunem un stoc de 5 milioane de piese de la 500 de furnizori.

In birourile centrale, colegii nostri isi pot desfasura activitatea intr-un mediu de lucru modern, iar in restaurantul propriu oferim posibilitatea de a servi masa la pret redus.

Echipa noastra de ingineri foarte bine pregatiti se ocupa in special de proiectarea echipamentelor logistice, dezvoltarea si automatizarea depozitului robotizat.

UNIX Auto SRL in cele 3 tari (Romania, Ungaria si Slovacia) din aproape 170 de filiale, iar in Romania din 63 de filiale livreaza clientilor sai piese de schimb.

Redare

Va invitam sa vizualizati filmul de prezentare al companiei noastre!

Redare

Cum este sa lucrezi la UNIX?