Garanţie

Bucuraţi-vă de drumul care duce spre destinaţia propusă.

Scopul fiecărui conducător auto este acela ca să ajungă la destinaţia propusă în siguranţă, în condiţii bune fără probleme, fără ocolişuri. Îndreptaţi-vă toată atenţia asupra drumului! Este îndeajuns dacă din procesul mecanic complex al metalelor resimţiţi doar confortul, stabilitatea, siguranţa.

Datorită fluxului continuu al inovaţiilor tehnologice, produsele UNIX nu doar corespund celor mai înalte standarde ci vă oferă suport, siguranţă chiar şi în cele mai extreme situaţii.

Oferta noastră cuprinde o gamă largă de produse atent selectate, provenind de la producători consacraţi pe plan mondial. Dacă aveţi şi alt fel de experienţe vă rugăm să ne contactaţi!

Produsele comercializate de noi dispun de certificat de Garanţie UNIX.

Termenul de garanţie este trecut pe ambalajul fiecărui produs.

Cum puteţi beneficia de Garanţia UNIX? Deoarece termenul de garanţie este valabil din data vânzării produsului, pentru a beneficia de Garanţia UNIX aveţi nevoie de factura originală.

Cum procedează UNIX pentru rezolvarea unei probleme garanţiale? Piesa defectă este evaluată, şi se decide dacă aceasta reprezintă sau nu un caz în care se pot aplica condiţiile de garanţie. Prin urmare produsul defect este schimbat într-un produs de acelaşi tip sau se restituie contravaloarea produsului.

WEBSHOP
DESPRE NOI
DESCĂRCARE
GENERAL
Facebook
UNIX Auto SRL. va informeaza ca vizualizarea si navigarea pe paginile web ale companiei In declaratie juridica inseamna acceptarea celor prezentate. Operator de date cu caracter personal: 33009
Copyright 2016 © Toate drepturile rezervate 400632 Cluj-Napoca, Strada Fabricii nr. 118. | (+40) 264 501 899 | info@unixauto.ro Regulament protectia datelor | Hartă pagină web