UNIX RoadShow

VĂ INTERESEAZĂ DIAGNOSTICAREA GRATUITĂ A AUTOTURISMULUI DVS?
Din anul 2007, compania Unix Auto, a inceput campaniile promoţionale naţionale, denumite Unix Road Show.
Această campanie promoţională este desfăşurată pentru creşterea notorietăţii brandului Unix în rândul posesorilor de autoturisme pentru programul Card Auto Unix şi nu în ultimul rând pentru creşterea siguranţei rutiere. În perioada august -septembrie, camionul Unix se va deplasa prin România în mai multe locaţii unde se vor efectua gratuit următoarele verificări:

• verificarea sistemului de frânare pe standul de frână
• verificarea amortizoarelor pe stand
• verificarea sistemului de iluminat

Asistaţi de reprezentanţii unităţilor service auto partenere, vă vom prezenta detalii privind starea tehnică a autoturismului Dumnevoastră. De asemenea echipa noastră vă oferă consiliere şi oferte pentru piese de schimb, în cazul în care este necesară efectuarea unor reparaţii. Fiecarei vizitator, pe lângă testarea gratuită a autoturismului are posibilitatea de a se înregistra pe loc şi de a beneficia de avantajele programului de fidelizare client, programul Card Auto Unix.

În timp ce aşteaptă evaluarea tehnică a autoturismului, vizitatorii evenimentului Road Show Unix sunt serviţi de hostesse cu cafea sau băuturi răcoritoare.

Vă asteptăm în locaţiile prezentate mai jos de luni până duminică între orele 10:00 – 19:00
Unix RoadShow

WEBSHOP
DESPRE NOI
DESCĂRCARE
GENERAL
Facebook
UNIX Auto SRL. va informeaza ca vizualizarea si navigarea pe paginile web ale companiei In declaratie juridica inseamna acceptarea celor prezentate. Operator de date cu caracter personal: 33009
Copyright 2016 © Toate drepturile rezervate 400632 Cluj-Napoca, Strada Fabricii nr. 118. | (+40) 264 501 899 | info@unixauto.ro Regulament protectia datelor | Hartă pagină web