Despre noi

LAKATOS PÉTER (Director Executiv Videoton si Vicepresedinte al Asociatiei Nationale a Angajatorilor si Producatorilor)

Top 200

Este la fel, ca in manualul antreprenorilor maghiari, basmul cu zane. La schimbarea regimului se infiinteaza o companie cu deschidere catre Europa. Compania maghiara - UNIX Auto Kft. - devine un partener de incredere al multor companii, intreprinderi internationale.

Realizeaza foarte rapid ca dezvoltarea internationala a sistemelor informatice este lucrul prin care pot deveni competitivi fata de concurentii straini care ravneau la piata din Ungaria. Din punct de vedere financiar, sunt destul de puternici, pentru ca din perioada crizei economice internationale, prin dinamica procedurilor sa iasa mai puternici. Functionarea companiei este destul de robusta ca numele de marca sa fie introdus in cele doua tari vecine si sa devina un factor semnificativ pe piata din Romania si Slovacia.

Urmeaza o politica financiara conservativa, capitalul propriu in zilele noastre atingand 15 miliarde de forinti. Prezinta un exemplu si prin faptul ca au ramas la acelasi calapod, in cei 25 de ani trecuti sau ocupat de optimizarea, slefuirea aceluiasi model de afacere. Nici cautand pe internet nu am gasit comentarii defaimatoare, critice la adresa companiei, astfel in zilele noastre nu exista o dovada mai relevanta a gradului de satisfactie a clientilor.

Se poate spune ca este o companie care se ascunde, in schimb, doar isi face treaba. Poate ca un pic ar trebui sa isi faca de lucru prin popularizarea si raspandirea pe o scara cat mai larga si a acelori valori, prin care este sustenabila si s-a nascut aceasta poveste de succes.

LAKATOS PÉTER (Director Executiv Videoton si Vicepresedinte al Asociatiei Nationale a Angajatorilor si Producatorilor)

Inapoi la Despre companie Inapoi la Despre companie