Livrare rapidă şi punctuală

Prin transformările şi modernizările implementate în anul 2013 am ajuns la o nouă piatră de hotar în domeniul comerţului cu piese auto. Livrarea promptă a produselor comandate ocupă un loc foarte important în pachetul de servicii oferit partenerilor noştri. Acest pachet de servicii este gestionat, optimizat întotdeauna cu atenţie deosebită luând în considerare necesităţile partenerilor noştri. Toate filialele din România sunt aprovizionate de la depozitele logistice cu maşini proprii care ne oferă un plus de siguranţă deoarece controlăm întreg ciclul de procesare a mărfurilor de la lansarea comenzii până la livrarea la client. Astfel, comenzile de la depozitele logistice (Budapesta, Bucureşti) sunt onorate în maxim 24 h.

În localităţile unde avem depozite proprii livrăm comenzile din stocurile locale din oră în oră.

În Bucureşti, proiectarea si organizarea depozitului, depozitarea, pregătirea reperelor de livrat, transportul, concretizează activitatea întregii echipe în scopul depăşirii diferenţei de spaţiu şi de timp între comandă şi onorarea sa. Exigenţele prioritare ale operaţiunilor, pun preţ pe calitatea serviciilor oferite partenerilor noştri în deplin acord cu cerinţele lor, pentru a creea un climat profesionist, de succes pentru ambele părţi.

Flota UNIX, compusă din peste 900 de autoutilitare oferă, în zilele noastre, cele mai rapide şi fiabile servicii de livrare din ţară.


WEBSHOP
DESPRE NOI
DESCĂRCARE
GENERAL
Facebook
UNIX Auto SRL. va informeaza ca vizualizarea si navigarea pe paginile web ale companiei In declaratie juridica inseamna acceptarea celor prezentate. Operator de date cu caracter personal: 33009
Copyright 2016 © Toate drepturile rezervate 400632 Cluj-Napoca, Strada Fabricii nr. 118. | (+40) 264 501 899 | info@unixauto.ro Regulament protectia datelor | Hartă pagină web