Acoperire naţională

În anul 1996, am început în mod deliberat construirea reţelei noastre de vânzări, care de-a lungul anilor a ajuns să asigure acoperirea completă a regiunii.

Creşterea într-un ritm foarte dinamic este asigurată de 40 de filiale în România şi de echipa colegilor Reprezentanţi de vânzări. Reprezentanţele UNIX Auto se regăsesc în aproape toate reşedinţele de judeţ ale ţării , iar datorită introducerii sistemului stocurilor optime, astăzi, clienţii UNIX Auto se bucură de cea mai mare şi diversificată gamă de produse. Dispunem de peste 100 de filiale în trei ţări: Ungaria, România şi Slovacia. În Ungaria suntem lideri de piaţă, iar în România suntem prezenţi din anul 1999 şi ne aflăm în plină expansiune.

Compania UNIX Auto fiind într-o dezvoltare continuă, scopul propus este acela de a ajunge unul dintre cei mai mari furnizori de piese auto din Europa Central-Estică. Privind rezultatele acestori ani, care au fost atinse şi sunt posibile prin ambiţie şi bună organizare, putem afirma cu curaj, este doar o chestiune de timp!

WEBSHOP
DESPRE NOI
DESCĂRCARE
GENERAL
Facebook
UNIX Auto SRL. va informeaza ca vizualizarea si navigarea pe paginile web ale companiei In declaratie juridica inseamna acceptarea celor prezentate. Operator de date cu caracter personal: 33009
Copyright 2016 © Toate drepturile rezervate 400632 Cluj-Napoca, Strada Fabricii nr. 118. | (+40) 264 501 899 | info@unixauto.ro Regulament protectia datelor | Hartă pagină web