Brandul A.Z. Meisterteile este alegerea optimă atunci când vine vorba de piese de schimb. Brandul se concentrează întotdeauna pe inovare și o calitate fiabilă, astfel devenind o marcă recunoscută pe piața pieselor de schimb din Europa Centrală și de Est. Dezvoltarea dinamică a gamei sale largi de produse este garantată de calitatea înaltă și fiabilitatea produselor, susținut de inginerie precisă, expertiză tehnologică și procese stricte de control.

După cum sugerează și denumirea, sub marca A.Z. Meisterteile clienții găsesc toate produsele de care au nevoie pe parcursul reparațiilor, de la A la Z.

Calitate germană la prețuri accesibile? Desigur!

Datorită prețului accesibil, A.Z. Meisterteile oferă soluții rentabile atât pentru clienții finali cât și pentru unitățile service.

Spre deosebire de alte mărci germane, A.Z. Meisterteile poate respecta acest angajament datorită faptului că prețul produsului este unificat pe piață, nu se poate achiziționa la un preț mai mic de la alți comercianți, fiindcă UNIX Auto este distribuitorul exclusiv al pieselor A.Z. Meisterteile.

Facebook
UNIX Auto SRL. va informeaza ca vizualizarea si navigarea pe paginile web ale companiei In declaratie juridica inseamna acceptarea celor prezentate. Operator de date cu caracter personal: 33009
Copyright 2020 © Toate drepturile rezervate| 400632 Cluj-Napoca, Strada Fabricii nr. 118.| (+40) 264 501 899 | info@unixauto.ro| Regulament protectia datelor| Hartă pagină web