„A.Z. Meisterteile” este o marcă comercială creată în anul 2012 de d-nul Zombori Antal, fondator și proprietar unic al companiei UNIX Auto, datorită faptului că de pe piața pieselor auto a lipsit o marcă comercială generală, o „marcă umbrelă”, cu aceeași calitate ca și piesele originale de producător, care oferă încredere prin piese auto și lubrifianți de calitate premium la prețuri accesibile pentru toată lumea.

Scopul a fost, crearea unei mărci comerciale în care pot avea încredere proprietarii de autovehicule, utilizatorii profesioniști, precum și service-urile auto, astfel încât încrederea este principiul de bază al acestei mărci.

Marca A.Z. Meisterteile pune întotdeauna în prim-plan inovația și calitatea fiabilă iar din acest motiv se aprovizionează doar cu produse verificate și fabricate de producători care oferă o calitate superioară, asigurând partenerilor săi cel mai bun raport calitate-preț.

Gama de produse se dezvoltă dinamic. Scopul este de a acoperi întreaga gamă a pieselor de uzură respectiv oferirea unui portofoliu complet de piese clienților profesioniști.

După cum știm cu toții, produsele tehnice se pot defecta și în cazul în care avem grijă maximă de acestea. Cel mai elocvent exemplu este naveta spațială care a fost proiectată de cei mai buni ingineri și oameni de știință, a fost asamblată cu cea mai mare atenție, iar cei mai renumiți producători cu deosebită grijă au pregătit piesele necesare și totuși s-a prăbușit din cauza unei mici garnituri care există cu zecile și în autovehiculele noastre uzuale. Dacă a fost posibilă plasarea unei componente defecte într-o navetă spațială, acest lucru se poate întâmpla în mod evident și în cazul unui autovehicul obișnuit.

Nicio piesă defectă nu poate să vă creeze probleme deoarece piesele de schimb marca A.Z. Meisterteile au un termen de garanție de doi ani. Pentru ca evaluarea garanțială să nu dureze 30, 60 sau chiar 90 de zile ca și în cazul altor mărci de produse, solicitările garanțiale ale pieselor A.Z. Meisterteile sunt verificate în laboratoare proprii, iar în maxim trei zile se oferă un răspuns la eventualele solicitări garanțiale.

Gama de produse A.Z. Meisterteile vă oferă atât piese auto de la A la Z cât și articole de îmbrăcăminte sau echipamente de lucru și protecția muncii de înaltă calitate.

Facebook
UNIX Auto SRL va informeaza ca vizualizarea si navigarea pe paginile web ale companiei In declaratie juridica inseamna acceptarea celor prezentate. Operator de date cu caracter personal: 33009
Copyright 2021 © Toate drepturile rezervate| 400632 Cluj-Napoca, Strada Fabricii nr. 118.| (+40) 264 501 899 | info@unixauto.ro| Regulament protectia datelor| Hartă pagină web