Promotia lubrifiantilor A.Z. Meisterteile, la butoi mic!
Valabilitate: 2020.07.01 - 2020.07.31

Achizitionati doua butoaie mici de lubrifianti A.Z. Meisterteile, iar noi va oferim cadou un ceas stil sport A.Z. Meisterteile.Perioada promotionala: 1 - 31 iulie 2020, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Ceas stil sport A.Z. Meisterteile, culori la alegere Unix Nr®: 10748939 sau 10748942 sau 10748941 sau 10748940) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza pe o factura 2 butoaie mici de lubrifianti A.Z. Meisterteile (Antigelul nu participa la promotie). Un client poate participa de mai multe ori la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa achizitionarea celor doua butoaie mici de lubrifianti A.Z. Meisterteile. In cazul stornarii lubrifiantilor A.Z. Meisterteile achizitionati, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ ?i pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

O idee buna pentru orice ocazie!
Valabilitate: 2020.07.01 - 2020.08.31

Gasirea cadoului perfect este dificil, dar cu cardurile noastre cadou veti rezolva usor aceasta problema.Carduri cadou A.Z. Meisterteile si UNIX, disponibile la filialele noastre!

- Cardurile cadou sunt valabile timp de 1 an, de la data achizitiei. Dupa sfarsitul perioadei de valabilitate cardurile cadou A.Z. Meisterteile sau UNIX nu se pot folosi pentru achizitii, nu pot fi reactivate si sumele ramase pe card nu se ramburseaza. - Cardul cadou A.Z. Meisterteile se poate utiliza doar pentru achizitia produselor A.Z. Meisterteile! - Cardul cadou UNIX poate fi utilizat pentru achizitionarea oricarui produs din oferta UNIX Auto. - Cardurile cadou A.Z. Meisterteile si UNIX pot fi utilizate doar in tara in care au fost achizitionate. - Valoarea maxima cu care se pot incarca cardurile cadou A.Z. Meisterteile si UNIX este de 500 Ron, iar valoarea minima este de 75 Ron. - Ambele carduri se pot utiliza pana cand soldul cardului ajunge la zero. Dupa expirarea termenului de valabilitate al cardului (1 an) reactivarea sau reutilizarea acestuia nu mai este posibila. - In cazul in care suma disponibila pe card nu este utilizata in termen de 1 an, se pierde, nu exista posibilitate de rambursare! - Dupa achizitionarea cardului cadou compania UNIX Auto nu poate fi trasa la raspundere în cazul in care cardul se pierde, se fura sau se deterioreaza. Nu avem posibilitate de a elibera un card nou, de a schimba cardul etc...

Înainte la promoţii >>

Promotie kit curea distributie A.Z. Meisterteile!
Valabilitate: 2020.07.01 - 2020.07.31

La achizitionarea oricarui kit curea distributie A.Z. Meisterteile din oferta noastra, va oferim cadou lichid de parbriz A.Z. Meisterteile!Perioada promotionala: 1 - 31 iulie 2020, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Lichid de parbriz A.Z. Meisterteile Unix Nr®: 10985197, 10985195 sau 10985199) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza un kit curea distributie A.Z. Meisterteile. Un client poate participa de mai multe ori la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa achizitionarea kitului curea distributie A.Z. Meisterteile. In cazul stornarii kitului curea distributie A.Z. Meisterteile achizitionat, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

MASURI DE PRECAUTIE!
Valabilitate: 2020.03.26 - 2020.07.31

Promotia CASTROL!
Valabilitate: 2020.07.01 - 2020.08.31

Achizitionati ulei de motor Castrol in valoare minima de 3.469 Ron fara TVA. iar noi va oferim cadou un racitor de vin.Perioada promotionala: 1 iulie - 31 august 2020, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Racitor de vin termoelectric) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza ulei de motor Castrol in valoare minima de 3.469 Ron fara TVA. Un client poate participa o singura data la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale Castrol. In cazul stornarii uleiului de motor Castrol achizitionat, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia ELPARTS-JAKOPARTS!
Valabilitate: 2020.07.01 - 2020.08.31

Achizitionati produse Elparts-Jakoparts in valoare minima de 2.769 Ron fara TVA, iar noi va oferim cadou un espressor cafea.Perioada promotionala: 1 iulie - 31 august 2020, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Espressor cafea) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza produse Elparts-Jakoparts in valoare minima de 2.769 Ron fara TVA. Un client poate participa o singura data la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale Elparts-Jakoparts. In cazul stornarii produselor Elparts-Jakoparts achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

MASURI DE PRECAUTIE!
Valabilitate: 2020.05.15 - 2020.07.31

Promotia HITACHI&HUCO!
Valabilitate: 2020.07.01 - 2020.07.31

Achizitionati produse Hitachi&Hüco iar noi va oferim cadou scule practice si utile!Perioada promotionala: 1 - 31 iulie 2020, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional: (pentru achizitii in valoare de 469 Ron fara TVA: extractor bobina de inductie pentru autovehicule Opel, pentru achizitii in valoare de 899 Ron fara TVA: extractor bobina de inductie pentru autovehiculele grupului VW, pentru achizitii in valoare de 1.389 Ron fara TVA: set extractor bobina de inductie pentru autovehiculele grupului VW) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza produse Hitachi&Hüco in valorile minime mai sus prezentate. Un client poate participa o singura data la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale Hitachi&Hüco. In cazul stornarii produselor Hitachi&Hüco achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

MASURI DE PRECAUTIE!
Valabilitate: 2020.03.31 - 2020.07.31

Promotia VARTA!
Valabilitate: 2020.07.01 - 2020.07.31

Achizitionati acumulatori Varta in valoare minima de 1.169 Ron fara TVA, noi va oferim cadou o boxa Bluetooth.Perioada promotionala: 1 - 31 iulie 2020, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional: (Boxa Bluetooth) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza acumulatori Varta in valorile minima de 1.169 Ron fara TVA. Un client poate participa o singura data la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale Varta. In cazul stornarii acumulatorilor Varta achizitionati, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia Wynn's!
Valabilitate: 2020.05.01 - 2020.07.31

Achizitionati pe o factura 120 buc. solutie de purificat aer AIR-PURIFIER, iar noi va oferim cadou un aparat AIRCOMATIC III!Perioada promotionala: 1 mai - 31 iulie 2020, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Aparat curatat sitem de climatizare Aircomatic III, UNIX Nr: 3255) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza pe o factura 120 buc. solutie de purificat aer Air-purifier. Un client poat participa de mai multe ori la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa achizitionarea solutiilor de purificarea aerului Wynn's. In cazul stornarii solutiilor de purificarea aerului Wynn's achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia Wynn's!
Valabilitate: 2020.05.01 - 2020.07.31

Achizitionati pe o factura 60 buc. solutie de curatat clima WYNN'S AIRCO-CLEAN, iar noi va oferim cadou un aparat AIRCOMATIC III!Perioada promotionala: 1 mai - 31 iulie 2020, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Aparat curatat sitem de climatizare Aircomatic III, UNIX Nr: 3255) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza pe o factura 60 buc. solutie de curatat clima Wynn's Airco-clean. Un client poate participa de mai multe ori la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa achizitionarea solutiilor de curatat clima Wynn's. In cazul stornarii solutiilor de curatat clima Wynn's achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotie BOSCH KTS!
Valabilitate: 2020.04.03 - 2020.11.30

Cadou licenta Bosch ESI[tronic]!

Promotia Valeo!
Valabilitate: 2020.06.01 - 2020.07.31

Achizitionati produse Valeo in valoare minima de 4.099 Ron fara TVA, iar noi va oferim cadou un aparat de spalat cu presiune Kärcher!Perioada promotionala: 1 iunie – 31 iulie 2020, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Aparat de spalat cu presiune Kärcher) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza produse Valeo in valoare minima de 4.099 Ron fara TVA. Un client poate participa o singura data la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale Valeo. in cazul stornarii produselor Valeo achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia Schaeffler!
Valabilitate: 2020.06.01 - 2020.07.31

Achizitionati produse FAG, INA si LUK, iar noi va oferim cadou un Apple iPad!Perioada promotionala: 1 iunie – 31 iulie 2020, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Tableta Apple iPad 7, 2019 10.2” Wi-Fi 32 GB) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza produse FAG, INA si LUK in valoare minima de 8.999 Ron fara TVA. Un client poate participa o singura data la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale FAG, INA si LUK. in cazul stornarii produselor FAG, INA si LUK achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia ATE!
Valabilitate: 2020.07.01 - 2020.08.31

Achizitionati piese pentru sistemul de franare marca ATE in valoare minima de 4.169 Ron fara TVA, iar noi va oferim cadou o camera video sport.Perioada promotionala: 1 iulie - 31 august 2020, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Camera video sport SJCAM SJ6 LEGEND) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza piese pentru sistemul de franare ATE in valoare minima de 4.169 Ron fara TVA. Un client poate participa o singuradata la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale ATE. In cazul stornarii pieselor pentru sistemul de franare ATE achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Preturi speciale la echipamente service roti!
Valabilitate: 2020.06.23 - 2020.08.31Perioada promotionala: 23 iunie - 31 august 2020, sau in limita stocului de aparate disponibile. Detalii promotie: Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia Norma!
Valabilitate: 2020.06.02 - 2020.08.31

Va lipseste din service un suport practic pentru coliere?Perioada promotionala: 2 iunie - 31 august 2020, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Suport practic pentru coliere) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza pe o factura minim 1 pachet de coliere Norma din toate cele 9 diferite coduri de produs. Un client poate participa de mai multe ori la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa achizitionarea colierelor Norma. In cazul stornarii colierelor Norma achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Facebook
UNIX Auto SRL. va informeaza ca vizualizarea si navigarea pe paginile web ale companiei In declaratie juridica inseamna acceptarea celor prezentate. Operator de date cu caracter personal: 33009
Copyright 2020 © Toate drepturile rezervate| 400632 Cluj-Napoca, Strada Fabricii nr. 118.| (+40) 264 501 899 | info@unixauto.ro| Regulament protectia datelor| Hartă pagină web