Promo

Promotia ulei de motor A.Z. Meisterteile la bidon de 4L!
Valabilitate: 2019.08.01 - 2019.08.31

Achizitionati pe o factura 4 bidoane de 4 litri ulei de motor A.Z. Meisterteile, noi va oferim cadou un prosop de plaja A.Z. Meisterteile!Perioada promotionala: 1 - 31 august 2019, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Prosop de plaja A.Z. Meisterteile, 100 x 150 cm, UnixNr®: 10266217) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza pe o factura, 4 bidoane de 4L de ulei de motor A.Z. Meisterteile. Un client poate participa de mai multe ori la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa achizitionarea lubrifiantilor A.Z. Meisterteile. In cazul stornarii lubrifiantului A.Z. Meisterteile achizitionat, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia Remy!
Valabilitate: 2019.08.01 - 2019.09.30

Achizitionati produse Remy in valoare minima de 1.759 Ron fara TVA, iar noi va oferim cadou un aspirator de gradina!Perioada promotionala: 1 august - 30 septembrie 2019, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Aspirator de gradina Fieldmann) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza produse Remy in valoare minima de 1.759 Ron fara TVA. Un client poate participa o singura data la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale Remy. In cazul stornarii produselor Remy achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia Jakoparts!
Valabilitate: 2019.08.01 - 2019.09.30

Achizitionati piese Jakoparts pentru sistemul de franare in valoare minima de 1.299 Ron fara TVA, iar noi va oferim cadou o casca gaming.Perioada promotionala: 1 august - 30 septembrie 2019, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Casca gaming) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza piese Jakoparts pentru sistemul de franare, in valoare minima de 1.299 Ron fara TVA. Un client poate participa o singura data la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale Jakoparts. In cazul stornarii pieselor Jakoparts pentru sistemul de franare achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia ContiTech!
Valabilitate: 2019.08.01 - 2019.09.30

Achizitionati curele ContiTech in valoare minima de 1.099 Ron fara TVA, iar noi va oferim cadou un sandwich-maker practic!Perioada promotionala: 1 august - 30 septembrie 2019, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Sandwich-maker) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza curele ContiTech in valoare minima de 1.099 Ron fara TVA. Un client poate participa de mai multe ori la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale ContiTech. In cazul stornarii curelelor ContiTech achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia Ferodo!
Valabilitate: 2019.08.01 - 2019.09.30

In cazul in care achizitionati piese Ferodo pentru sistemul de franare in valoare de 2.799 Ron fara TVA, noi va oferim cadou un espressor Electrolux.Perioada promotionala: 1 august - 30 septembrie 2019, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Espressor Electrolux) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza piese Ferodo pentru sistemul de franare in valoare minima de 2.799 Ron fara TVA. Un client poate participa o singura data la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale Ferodo. In cazul stornarii pieselor Ferodo achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia Zimmermann!
Valabilitate: 2019.08.01 - 2019.09.30

Partener in munca zilnica!Achizitionati piese Zimmermann pentru sistemul de franare in valoare minima de 2.499 Ron fara TVA, iar noi va oferim cadou o bormasina de gaurit si insurubat cu acumulator.

Perioada promotionala: 1 august - 30 septembrie 2019, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Bormasina de gaurit si insurubat) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza piese Zimmermann pentru sistemul de franare, in valoare minima de 2.499 Ron fara TVA. Un client poate participa de mai multe ori la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale Zimmermann. In cazul stornarii pieselor Zimmermann pentru sistemul de franare achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia FTE!
Valabilitate: 2019.08.01 - 2019.08.31

Achizitionati piese FTE pentru sistemul de franare, in valoare minima de 589 Ron fara TVA, iar noi va oferim cadou un acumulator extern!Perioada promotionala: 1 - 31 august 2019, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Acumulator extern Xiaomi Power Bank) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza piese FTE pentru sistemul de franare, in valoare minima de 589 Ron fara TVA. Un client poate participa de mai multe ori la aceasta promotie. Cadoul se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale FTE. In cazul stornarii pieselor sistemului de franare FTE achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia Dolz!
Valabilitate: 2019.08.01 - 2019.08.31

Achizitionati pompe de apa Dolz in valoare minima de 879 Ron fara TVA, iar noi va oferim cadou un aspirator de mana.Perioada promotionala: 1 - 31 august 2019, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Aspirator de mana) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza pompe de apa Dolz, in valoare minima de 879 Ron fara TVA. Un client poate participa de mai multe ori la aceasta promotie. Cadoul se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale pompe de apa Dolz. In cazul stornarii pompelor de apa Dolz achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia Lemförder!
Valabilitate: 2019.08.01 - 2019.08.31

Achizitionati piese Lemförder pentru sistemul de rulare, in valoare minima de 1.199 Ron fara TVA, iar noi va oferim cadou o periuta de dinti electricaPerioada promotionala: 1 - 31 august 2019, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Periuta de dinti electrica Mi Electric Toothbrush) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza piese Lemförder pentru sistemul de rulare in valoare minima de 1.199 Ron fara TVA. Un client poate participa o singura data la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale Lemförder. In cazul stornarii produselor Lemförder achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia Mobiletron!
Valabilitate: 2019.08.01 - 2019.08.31

Achizitionati produse Mobiletron in valoare minima de 589 Ron fara TVA, iar noi va oferim cadou un organizator practic pentru portbagaj.Perioada promotionala: 1 - 31 august 2019, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Organizator portbagaj) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza produse Mobiletron, in valoare minima de 589 Ron fara TVA. Un client poate participa de mai multe ori la aceasta promotie. Cadoul se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale Mobiletron. In cazul stornarii produselor Mobiletron achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia Textar!
Valabilitate: 2019.08.01 - 2019.08.31

Achizitionati produse Textar in valoare minima de 2.999 Ron fara TVA, iar noi va oferim cadou un fotoliu puf super confortabil!Perioada promotionala: 1 - 31 august 2019, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Fotoliu puf) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza piese Textar in valoare minima de 2.999 Ron fara TVA. Un client poate participa o singura data la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale Textar. In cazul stornarii produselor Textar achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia Bosch!
Valabilitate: 2019.08.01 - 2019.08.31

Acum merita sa achizitionati piese Bosch pentru sistemul de franare!Achizitionati in luna august piese Bosch pentru sistemul de franare in valoare minima de 1.499 Ron fara TVA, iar noi va oferim cadou un incarcator acumulator Bosch C3. Perioada promotionala: 1 - 31 august 2019, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Incarcator acumulator Bosch C3) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza piese Bosch pentru sistemul de franare, in valoare minima de 1.499 Ron fara TVA. Un client poate participa de mai multe ori la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale Bosch. In cazul stornarii pieselor Bosch achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia ATE!
Valabilitate: 2019.07.01 - 2019.08.31

Achizitionati in perioada promotionala produse ATE, iar noi va oferim cadou un aspirator umed-uscat Kärcher WD 3 Car!Perioada promotionala: 1 iulie - 31 august 2019, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Aspirator umed-uscat Kärcher WD 3 Car) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza produse ATE in valoare minima de 4.399 Ron fara TVA. Un client poate participa de mai multe ori la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale ATE. In cazul stornarii produselor ATE achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia LIQUI MOLY!
Valabilitate: 2016.03.02 - 2019.12.31

La achizitionarea unor tipuri de ulei de motor Liqui Moly la bidon de 4L sau 5L primiti cadou 1L de ulei din acelasi tip!Perioada promotionala: Din data de 25.01.2016 pana la retragere, sau in limita stocului de cadouri disponibil. Detalii promotie: La promotie poate participa fiecare partener UNIX Auto care in perioada promotionala achizitioneaza un bidon de ulei, din codurile promotionale de 4L sau de 5L Liqui Moly, in afara de angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora. Promotia Liqui Moly se refera doar la codurile de produs semnalate cu “Promotie Liqui Moly”. Un partener UNIX Auto poate participa de mai multe ori la promotia Liqui Moly. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa achizitionarea uleiului. In cazul stornarii uleiului Liqui Moly achizitionat vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Imaginile prezentate au un caracter informativ! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia Brembo!
Valabilitate: 2019.07.01 - 2019.08.31

Achizitionati produse Brembo in valoare minima de 3.369 Ron fara TVA, iar noi va oferim cadou un aparat de curatat geamuri Kärcher!Perioada promotionala: 1 iulie - 31 august 2019, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Aparat de curatat geamuri Kärcher WV 2 Premium) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza produse Brembo in valoare minima de 3.369 Ron fara TVA. Un client poate participa de mai multe ori la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale Brembo. In cazul stornarii produselor Brembo achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia DELPHI!
Valabilitate: 2019.01.01 - 2019.12.31

Echipamente diagnoza unitati de comanda Delphi cu meniu in limba romana la preturi promotionale!Perioada promotionala: 1 ianuarie - 31 decembrie 2019, sau in limita stocului disponibil. Detalii promotie: Din preturile promotionale prezentate nu se mai acorda nicio alta reducere! Un client poate participa de mai multe ori la aceasta promotie. Din aceste produse pot aparea lipsuri de stoc temporare. Preturile promotionale sunt valabile doar la codurile de produs prezentate mai sus. Promotia nu se cumuleaza cu nicio alta promotie activa. Angajatii companiei SC UNIX Auto SRL precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la promotie. Imaginile prezentate au un caracter informativ! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei.

Înainte la promoţii >>

Promotia Norma!
Valabilitate: 2019.08.03 - 2019.10.31

Va lipseste din service un suport practic pentru coliere?Perioada promotionala: 3 august - 31 octombrie 2019, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Suport practic pentru coliere) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza pe o factura minim 1 pachet de coliere Norma din toate cele 9 diferite coduri de produs. Un client poate participa de mai multe ori la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa achizitionarea colierelor Norma. In cazul stornarii colierelor Norma achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia disc frana/placute de frana A.Z. Meisterteile!
Valabilitate: 2019.08.01 - 2019.08.31

Achizitionati 3 buc. disc frana si/sau placute de frana A.Z. Meisterteile, iar noi va oferim cadou o pereche de ochelari de soare A.Z. Meisterteile!Perioada promotionala: 1 - 31 august 2019, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (o pereche de ochelari de soare A.Z. Meisterteile, UnixNr®: 10495365) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza 3 buc. disc frana si/sau placute de frana A.Z. Meisterteile pe o factura. Un client poate participa de mai multe ori la aceasta promotie. Cadoul se ofera partenerilor dupa achizitionarea discurilor si/sau a placutelor de frana A.Z. Meisterteile. In cazul stornarii pieselor A.Z. Meisterteile achizitionate, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Promotia lubrifianti A.Z. Meisterteile la butoi!
Valabilitate: 2019.08.01 - 2019.08.31

Cadou echipamente de lucru!La achizitionarea a doua butoaie mari de lubrifianti A.Z. Meisterteile va oferim cadou doua echipamente de lucru. La achizitionarea a trei butoaie mici de lubrifianti A.Z. Meisterteile va oferim cadou un echipament de lucru.

Perioada promotionala: 1 - 31 august 2019, sau in limita stocului de cadouri disponibile. Detalii promotie: De cadoul promotional (Echipament de lucru A.Z. Meisterteile, Unix Nr®: 909999) poate beneficia fiecare client care in perioada promotionala achizitioneaza 2 butoaie mari sau 3 butoaie mari de lubrifianti A.Z. Meisterteile pe o factura. Un client poate participa de mai multe ori la aceasta promotie. Cadoul promotional se ofera partenerilor dupa sfarsitul campaniei promotionale A.Z. Meisterteile. In cazul stornarii lubrifiantului A.Z. Meisterteile achizitionat, vom factura partenerului contravaloarea cadoului promotional. Angajatii UNIX Auto precum si membrii familiilor acestora nu pot participa la aceasta promotie. Imaginile produselor prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsele din realitate! Compania UNIX Auto isi rezerva toate drepturile privind modificarea promotiei!

Înainte la promoţii >>

Facebook
UNIX Auto SRL. va informeaza ca vizualizarea si navigarea pe paginile web ale companiei In declaratie juridica inseamna acceptarea celor prezentate. Operator de date cu caracter personal: 33009
Copyright 2016 © Toate drepturile rezervate| 400632 Cluj-Napoca, Strada Fabricii nr. 118.| (+40) 264 501 899 | info@unixauto.ro| Regulament protectia datelor| Hartă pagină web