RD MOTO

Accesorii si echipamente motocicleta

Nume marcă: RD MOTO

Origine: Czech Republic

Calitate: Calitate normala

Garanţie: Un an garantie

Produse: Accesorii si echipamente motocicleta

Descriere:

Personalizat individual!
Compania ceha RDMOTO cu o experienta de 15 ani in proiectare si productie, ofera o gama larga de produse pentru motociclete, in ceea ce priveste protectia, accesoriile si designul acestora.
In gama de produse a companiei, regasim printre altele echipamente pentru protejarea motorului, cum ar fi crash-paduri, crash-buguri, alte protectii. In plus mai regasim echipamente de personalizare a motocicletei cum ar fi elemente de suspendare a motocicletei precum si produsele din aluminiu frezat, manete de frana si ambreiaj, manere, oglinzi, ghidoane si suporturi pentru oglinzi, greutati capat ax ghidon.
Datorita colaborarii companiei cu reprezentantii curselor de motor-sport, produsele sunt testate si utilizate de piloti profesionisti. Prin dezvoltare si inovare continua, compania RDMOTO ofera solutii comode si de incredere pentru iubitorii de motociclete, atat pentru cei amatori cat si pentru cei profesionisti.

Facebook
UNIX Auto SRL. va informeaza ca vizualizarea si navigarea pe paginile web ale companiei In declaratie juridica inseamna acceptarea celor prezentate. Operator de date cu caracter personal: 33009
Copyright 2020 © Toate drepturile rezervate| 400632 Cluj-Napoca, Strada Fabricii nr. 118.| (+40) 264 501 899 | info@unixauto.ro| Regulament protectia datelor| Hartă pagină web