KYB

Amortizoare

Nume marcă: KYB

Origine: Japan

Calitate: Calitate de fabrica

Garanţie: Un an garantie

Produse: Amortizoare

Descriere:

"KYB, Precizitatea noastra avantajul Dumneavoastra"

In lume fiecare a 4 a masina iese de pe linia de productie cu amortizoare KYB. Amortizoarele KYB sunt utilizate si la avioanele Boeing si trenul de mare viteza Skinkasen, din Japonia care in timpul testarilor a ajuns la viteza de 443 km/h.

Pentru KYB un lucru important este siguranta, alegeti si Dumneavoastra siguranta. Cu amortizoare bune la o viteza de 90km/h actionand frana distanta de franare este 32 m iar cu amortizoare defecte tot la aceasi viteza de 90 km/h distanta de franare creste la 36m.

In dezvoltarea produselor, un lucru important pentru KYB este siguranta. Ca rezultat al acestor dezvoltari a fost lansat cel mai nou model de amortizor hidro-pneumatic pentru autoturismul Citröen C5..

Facebook
UNIX Auto SRL. va informeaza ca vizualizarea si navigarea pe paginile web ale companiei In declaratie juridica inseamna acceptarea celor prezentate. Operator de date cu caracter personal: 33009
Copyright 2020 © Toate drepturile rezervate| 400632 Cluj-Napoca, Strada Fabricii nr. 118.| (+40) 264 501 899 | info@unixauto.ro| Regulament protectia datelor| Hartă pagină web