KONGSBERG

Piesa ambreiaj camioane, cabluri bowden

Nume marcă: KONGSBERG

Origine: Norway

Calitate: Calitate de fabrica

Garanţie: Un an garantie

Produse: Piesa ambreiaj camioane, cabluri bowden

Descriere:

„Pod intre om si autovehicul!”

Produsele fabricilor Kongsberg din Norvegia de peste 50 de ani fac mai sigure, mai confortabile si nu in ultimul rand mai previzibile transporturile de produse si condusul autovehiculelor.

Cilindrii servo de clasa mondiala, cablurile de conectare la acaestea si bratele oscilante spate sunt disponibile pentru Volvo, Scania, DAF, MAN, Mercedes si multe alte tipuri de camioane. Ca furnizor de fabrica Volvo Truck, produsele reprezinta cea mai inalta calitate si fiabilitate combinate cu o lunga durata de viata.

Datorita proiectarii dedicate si inovative, a productiei de precizie si efectuarii celor mai stricte teste putem conta pe produsele marca Kongsberg Automotive si in cele mai dificile conditii si ore lungi defunctionare.

Facebook
UNIX Auto SRL. va informeaza ca vizualizarea si navigarea pe paginile web ale companiei In declaratie juridica inseamna acceptarea celor prezentate. Operator de date cu caracter personal: 33009
Copyright 2020 © Toate drepturile rezervate| 400632 Cluj-Napoca, Strada Fabricii nr. 118.| (+40) 264 501 899 | info@unixauto.ro| Regulament protectia datelor| Hartă pagină web