CARD AUTO UNIX – EXACT PENTRU MAȘINA DUMNEAVOASTRĂ!
1 ÎNREGISTRAȚI-VĂ PENTRU UN CARD AUTO UNIX!
La orice filială UNIX Auto! >>
2 ACHIZIȚIONAȚI PRODUSE ȘI ADUNAȚI PUNCTE!
Cum puteţi să adunați puncte >>
3 PROFITAȚI DE O REDUCERE DE PÂNĂ LA 10%!
Transformaţi punctele de fidelizare în reduceri! >>
ÎNCĂ NU AVEȚI CARD AUTO UNIX?
Înregistraţi-vă acum! >>
Cardul Auto UNIX şi punctele de fidelizare

Card Auto UNIX este un program de lungă durată, atașat unui autovehicul, destinat pentru loializarea și fidelizarea clienților noștri. Acest program se bazează pe un sistem unic de adunare și transformare puncte de fidelizare. Programul oferă cele mai mari avantaje clienților când achiziționează piese sau efectuează lucrări de service pentru mașina lor.

Cardul Auto UNIX vă oferă reduceri de până la 10% la achiziționarea pieselor!

După fiecare achiziție Cardul Auto UNIX este alimentat cu puncte de fidelizare care pot fi transformate în reduceri la următoarele achiziții. Noile puncte de fidelizare pot fi utilizate din ziua următoare a achiziției.

Punctele de fidelizare obținute sunt înregistrate pe cardul Dvs.

În plus, întocmim o carte service electronică a autovehiculului Dvs., care vă va atenționa despre expirarea Inspecției Tehnice Periodice! Detalii despre utilizarea punctelor de fidelizare puteți citi aici!

După înregistrarea unui nou Card Auto UNIX, la prima achiziție de produse vă oferim 10 puncte de fidelizare cadou, la care se adaugă punctele aferente achiziției actuale, care pot fi utilizate începând din ziua următoare.

Avantajele utilizării Cardului Auto UNIX
  • Datorită înregistrării punctelor de fidelizare în sistemul nostru, acestea pot fi transformate în reduceri și la cumpărăturile online!
  • Reparații profesionale, de calitate garantată la partenerii UNIX Auto care acceptă Cardul Auto UNIX.
  • Puteți participa la programe de reduceri unice, actualizate periodic, oferite exclusiv posesorilor de Card Auto UNIX.
  • Pentru achiziții în valoare de 100 Ron vă oferim 10 puncte de fidelizare UNIX.
  • La o achiziție aveți posibilitatea de a utiliza puncte de fidelizare până la atingerea unui discount de maxim 10%.
  • Valabilitatea punctelor de fidelizare este de 365 zile calendaristice. (De ex.: 14.09.2019 – 13.09.2020)
  • Ce se întâmplă dacă vindeţi autovehiculul? Trebuie să vă înregistraţi pentru un nou Card Auto UNIX, iar punctele existente se transferă pe noul card.

Dețineți deja un Card Auto UNIX? Conectați-vă şi bucurați-vă de avantajele punctelor de fidelizare!

Încă nu aveţi Card Auto UNIX? Înregistraţi-vă simplu și rapid!


Acumulare puncte de fidelizare

Dumneavoastră ca posesor al unui Card Auto UNIX, aveți posibilitatea de a aduna puncte de fidelizare prin achiziționarea de piese auto, la oricare dintre filialele din rețeaua UNIX Auto. Punctele de fidelizare pot fi transformate în discount la achiziții ulterioare sau cu ocazia unor reparaţii.

După fiecare achiziție de produse, adăugăm un număr de puncte echivalente cu 10 % din suma totală plătită. Dacă ați utilizat la achiziție puncte de fidelizare, numărul punctelor acumulate va fi echivalentul a 10% din suma totală achitată cu discount./p>

Punctele se cumulează pe Card Auto UNIX după fiecare achiziţie atât la utilizarea punctelor de fidelizare cât și la neutilizarea acestora, astfel întotdeauna veți avea puncte pe card.

Utilizatori noi de Card Auto UNIX:

După înregistrarea cardului, veţi primi puncte de fidelizare chiar după prima achiziţie de produse, iar înregistrarea în sistem va fi răsplătită cu 10 puncte de fidelizare, sporind astfel încrederea şi loialitatea Dvs. Aceste puncte pot fi transformate în discount din ziua următoare.

Utilizatori activi de Card Auto UNIX:

În cazul în care aţi achiziţionat piese de la UNIX Auto, primiți un număr de puncte corespunzător sumei totale plătite. Informații despre punctele de fidelizare de care dispuneți le puteți vizualiza în WebShop, lângă numele Dvs.


UTILIZAREA PUNCTELOR DE FIDELIZARE

IMPORTANT! Vă rugăm ca pentru utilizarea punctelor de fidelizare să prezentați Consilierului de vânzări numărul cardului!

Puteți beneficia de discount în cazul în care:

  • dispuneţi de un Card Auto UNIX valid (este disponibil numărul de înmatriculare al autovehiculului și numărul Cardului Auto UNIX).
  • sunt puncte de fidelizare disponibile pe Cardul Auto UNIX.

Cum se utilizează punctele de fidelizare:

În cazul unei achiziții, înainte de închiderea facturii sau comenzii, colegul sau partenerul nostru service vă va întreba dacă doriți să utilizați puncte de fidelizare pentru a beneficia de discount.

Dacă Dumneavoastră afirmați că:

DA, DORESC SĂ AM PARTE DE REDUCERE UTILIZÂND PUNCTELE DE FIDELIZARE, colegii sau partenerii de service vor transforma un număr de puncte corespunzător reducerii, iar Dvs. veți achita mai puţin. Și în acest caz, punctele acordate pentru achiziție vor fi înregistrate pe card. Discount-ul maxim poate fi de 10% din suma totală. (Condiția este valabilă în filialele UNIX Auto şi la partenerii de service care acceptă Cardul Auto UNIX – cu condiția să aveți suficiente puncte disponibile.)

Dacă răspunsul Dvs. este NEGATIV, atunci trebuie să achitaţi suma totală și primiți un număr de puncte de fidelizare aferente acestei sume.

1. Număr de puncte disponibile pe Card Auto UNIX: 100
Piesă achiziţionată: Filtru de ulei, preţ: 200 Ron fără TVA.

Opțiuni Preţ vânzare Puncte disponibile Valoarea în puncte a discount-ului Utilizator Card Auto UNIX plătește Puncte acordate pentru achiziție Sold puncte după achiziție
Doar acumulare puncte (fără utilizare discount) 200 Ron fără TVA 100 puncte 0 puncte 200 Ron fără TVA +20 (puncte primite pentru achiziție) 120 puncte
Discount cu utilizare 200 Ron fără TVA 100 puncte -20 (10% din preţ vânzare) 180 Ron fără TVA +18 (puncte primite după prețulachiziției) 78 puncte


2. Număr de puncte disponibile pe Card Auto UNIX: 200
Piesă achiziționată: Amortizor, preț: 4.000 Ron fără TVA

Opțiuni Preţ vânzare Puncte disponibile Valoarea în puncte a discount-ului Utilizator Card Auto UNIX plătește Puncte acordate pentru achiziție Sold puncte după achiziție
Doar acumulare puncte (fără utilizare discount) 4.000 Ron fără TVA 200 puncte 0 puncte 4.000 Ron fără TVA +400 (puncte primite pentru achiziție) 600 puncte
Discount cu utilizare puncte de fidelizare (nu dispune de puncte suficiente pentru acordare discount de 10%) 4.000 Ron fără TVA 200 puncte -200 (5% din preț vânzare) 3.800 Ron fără TVA +380 (puncte primite pentru prețul achitat) 380 puncte
Facebook
UNIX Auto SRL va informeaza ca vizualizarea si navigarea pe paginile web ale companiei In declaratie juridica inseamna acceptarea celor prezentate. Operator de date cu caracter personal: 33009
Copyright 2021 © Toate drepturile rezervate| 400632 Cluj-Napoca, Strada Fabricii nr. 118.| (+40) 264 501 899 | info@unixauto.ro| Regulament protectia datelor| Harta pagina web